i200

IPL iPulse i300

IPL iPulse i400

Certificari aparate de epilare definitiva IPL iPulse™ i200+, i300 si i400

Piata aparatelor de epilare definitiva IPL din Romania este una aglomerata, cumparatorii fiind pusi in fata unor alegeri dificile in cazul achizitionarii unui aparat de epilare definitiva care sa corespunda la toate asteptarile. Alegerea dumneavoastra va fi influentata de numerosi factori cum ar fi buget, performante, recomandari, design, etc. - sfatul nostru fiind ca una din criteriile de alegere sa fie si certificatele internationale de care aparatura pe care o achizitionati dispune sau nu.

Certificare CE
Certificarea CE sau marca CE reprezinta marca conformitatii si consta din cele doua litere “CE”. Marca CE se aplica in cazul produselor care se supun legislatiei europene din domeniul sanatatii, sigurantei si protectiei mediului. Marca CE este obligatorie pentru produsele carora se aplica: producatorul aplica marca pentru a putea sa-si comercializeze produsele pe piata Europeana. CE este prescurtarea sintagmei ‘Conformité Européenne’, adica ‘Conformitate Europeana’ prin traducere din limba franceza. Marca indica faptul ca produsul marcat este conform cu toate cerintele esentiale si alte prevederi impuse de directivele europene si ca acest produs a fost supus testelor de conformitate relevante. Cerintele esentiale se refera, printre altele, la siguranta, sanatate publica si protectia consumatorilor.

Certificare FDA
FDA (Food and Drug Administration – Administratia (Americana) pentru Alimente si Medicamente) este agentia federala responsabila pentru asigurarea standardelor alimentelor ca fiind sanatoase, naturale si igienice, iar in cazul medicamentelor de uz veterinar si uman, produselor biologice si aparaturii medicale, ca acestea sunt sanatoase si eficiente, produsele cosmetice nu sunt periculoase, iar produsele electronice care emit radiatii nu reprezinta pericol. FDA garanteaza de asemenea ca aceste produse sunt prezentate publicului in mod onest, cu precizie si au un caracter informativ corect. Responsabilitatile agentiei includ (in cazul aparaturii medicale / cosmetice):
+ aprobarea anterioara desfacerii in cazul aparatelor noi
+ impunerea standardelor de fabricatie si performanta aparatelor
+ rapoarte periodice asupra defectiunilor si reactiilor adverse

Certificare OTDM
Avand in vedere ca in 2006 - anul preluarii distributiei aparaturii iPulse™ pe piata autohtona - Romania nu era inca membra a Uniunii Europene, era necesara obtinerea avizului Ministerului Sanatatii si certificarea de catre Oficiul Tehnic al Dispozitivelor Medicale. In momentul de fata certificarea CE este suficienta pentru comercializarea aparaturii medicale, dar IPL iPulse™ i200+ si i300 dispun de acest certificat.

CE
Aparatele de epilare definitiva IPL iPulse™ i200+, i300 si i400 sunt certificate in Comunitatea Europeana pentru epilare definitva si tratamentul pielii.

Download[+] Descarcă
"Certificare CE
iPulse.pdf"
(222KB)

Pentru vizualizarea fisierului
aveti nevoie de Adobe
Acrobat Reader. Puteti
descarca aplicatia gratuit de
pe linkul de mai jos.

Adobe Reader

FDA
Aparatele de epilare definitiva IPL iPulse™ i200+, i300 si i400 sunt certificate în Statele Unite ale Americii pentru epilare definitvă şi tratamentul pielii.


Download[+] Descarcă
"Certificare FDA
iPulse.pdf"
(696KB

Pentru vizualizarea fisierului
aveti nevoie de Adobe
Acrobat Reader. Puteti
descarca aplicatia gratuit de
pe linkul de mai jos.

Adobe Reader


OTDM
Avizat de Ministerul Sănătăţii şi certificat de OTDM (Oficiul Tehnic al Dispozitivelor Medicale)