i200

IPL iPulse i300

IPL iPulse i400

CE

IPL iPulseā„¢ i200+, i300 si i400 sunt certificate in Comunitatea Europeana si SUA pentru epilare definitva si tratamentul pielii (CE si FDA).
[+] mai mult

Beneficii aparat epilare definitiva IPL iPulseā„¢

Un singur aparat, mai multe tratamente ā€“ epilare, tratamentul acneei, a leziunilor hiperpigmentate si a leziunilor vasculare
Aparatele de epilare definitiva IPL iPulseā„¢ aduc un progres major in tehnologia epilatului definitiv si tratamentului pielii cu lumina intensa pulsata (IPL). Totodata aparatele de epilare definitiva IPL iPulseā„¢ au mai multe avantaje fata de sistemele existente pe piata.
+ permite repetarea tratamentului cu o frecventa mare
+ pulsuri luminoase unice si multiple
+ rezultate foarte bune la toate tipurile de piele
+ design estetic si ergonomic cu lampa usor inlocuibila

IPL iPulseā„¢ i200+ = un excelent randament al investitiei
La dimensiuni, greutate si un cost redus, aparatul de epilare definitiva IPL iPulseā„¢ i200+ este realmente cea mai buna investitie din categoria sa: un produs profesional pentru profesionisti din domeniul epilarii definitive si a tratamentelor pielii cu lumina intens pulsata.

Costul si rapiditatea tratamentului
Faptul ca aparatele de epilare definitiva IPL iPulseā„¢ pot acoperi 8.9cm2 si in acelasi timp au un cost redus, le recomanda drept unul dintre cele mai bune si cele mai rentabile produse. Un cost estimativ proiectat pe 5 ani este de 0,02 Euro / centimetru patrat. Comparativ, pe aceeasi suprafata tratata, aparatele de epilare definitiva IPL iPulseā„¢ sunt cele mai ieftine - pana la 80% mai ieftine fata de alte produse IPL de calitate.

Tratament pe o arie mai extinsa
8.9 cm2 per puls (33x27 mm) inseamna un cost mai scazut pentru diferite parti ale corpului.
+ spate / 220 pulsuri (valoare medie)
+ partea de jos a piciorului / 125 pulsuri (valoare medie)
+ bikini / 14 pulsuri (valoare medie)
+ axila / 6 pulsuri (valoare medie)
+ mustata / 3 pulsuri (valoare medie)

Cel mai rapid tratament al tuturor timpurilor
Aparatele de epilare definitiva IPL iPulseā„¢ nu reprerezinta numai un tratament extrem de eficace, dar in acelasi timp are grija de confortul clientului. Aparatul de epilare definitiva IPL iPulseā„¢ are posibilitatea de a acoperi o suprafata mai mare de piele cu o intensitate mai mare de energie luminoasa. Astfel tratamentul cu aparatele de epilare definitiva IPL iPulseā„¢ necesita mult mai putin timp, care se traduce in comfort marit pentru client.

Este sigur si eficient pentru aproape toate tipurile de piele
Produsele conventionale prezinta probleme pentru oamenii cu culori de par/piele mai putin contrastante. Aparartul de epilare definitiva IPL iPulseā„¢ este mai bland si mai eficient - creaza profilul termic potrivit pentru fiecare tip de piele, asigurand astfel tratamentul optim necesar. Datorita aparatelor de epilare definitiva IPL iPulseā„¢ se poate trata, in timp record, orice client, fie ca are pielea/parul mai mult sau mai putin contrastante.

Este perfect pentru reintinerirea pielii
Datorita faptului ca foloseste energia termica intr-un mod sigur si controlat, aparatul de epilare definitiva IPL iPulseā„¢ este ideal pentru reintinerirea pielii. La toate tratamentele de piele - de la cele pentru intinerire sau reducerea semnelor varstei, pana la pigmentare sau tratarea venelor vizibile - rezultatele sunt remarcabile.Cum să alegi un aparat IPL performant?

Certificări ā€“ piata aparatelor de epilare definitiva IPL din Romania este una aglomerata, cumparatorii fiind pusi in fata unor alegeri dificile in cazul achizitionarii unui aparat de epilare definitiva care sa corespunda la toate asteptarile. Alegerea dumneavoastra va fi influentata de numerosi factori cum ar fi buget, performante, recomandari, design, etc. - sfatul nostru fiind ca una din criteriile de alegere sa fie si certificatele internationale (CE, FDA) de care aparatura pe care o achizitionati dispune sau nu.
[+] certificari IPL iPulse

Tehnologie ā€“ o sa va loviti de pareri impartite ā€“ unii o sa sustina faptul ca doar nivele ridicate de energie si racirea cu apa (ā€œuitandā€ sa va mentioneze, ca pe piele tot o cantitate redusa ajunge datorita filtrelor) pot duce la rezultate, altii care spun ca si nivele de energie mai scazute (si de aici suficienta raciiri cu aer), dar ferm controlate pot sa va asigure rezultate mai bune combinate cu siguranta (fara efecte secundare). Urmand logica reclamelor PIRELLI si in lumea epilarii definitive IPL este adevarat sloganul ā€œPUTEREA ESTE NIMIC FARA CONTROLā€ā€¦ In ceea ce priveste nivelele de energie livrate pe tesut, puteti vedea un studiu comparativ descarcĆ¢nd studiul de mai jos.

Rezultate clinice ā€“ personalul medical tinde să fie mai orientat către rezultate, mai bine documentat şi datorită educaÅ£iei lor, Ć®nÅ£eleg mai bine tehnologia. Aparatul pe care urmează să Ć®l achiziÅ£ionaÅ£i este folosit de cabinete dermatologice, producătorul şi sau distribuitorul poate să vă arate rezultate clinice bine documentate? Sau este vorba doar de o cutie cu un design drăguÅ£, colorat, care vă ia ochii, dar rezultatele Ć®ntărzie să apară şi o să aveÅ£i probleme cu clienÅ£ii Dumneavoastră?
[+] studii clinice IPL iPulse

Randamentul investiÅ£iei ā€“ tehnologia care functioneaza impune un anumit nivel de costuri, costuri n care cei care au investit in cercetare, dezvoltare, marketing si productie isi fructifica investitiile. Inainte de a face achizitia aparaturii, trebuie sa va ganditi care ar fi randamentul investitiei dumneavoastra ā€“ cu alte cuvinte in cat timp reusiti sa va redobanditi banii. Trebuie sa aveti asteptari realiste in ceea ce priveste costul unui produs sau serviciu de calitate, analizand parametrii aparatelor versus costuri, va puteti da seama mai usor care este nivelul investitiei pe care trebuie sa o faceti pentru achizitionarea unui produs care functioneaza.

Download[+] Descarcă
"Studiu comparativ IPL-uri.pdf"
(600KB)

Pentru vizualizarea fisierului
aveti nevoie de Adobe
Acrobat Reader. Puteti
descarca aplicatia gratuit de
pe linkul de mai jos.

Adobe Reader